Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Trui
Zonnig vrolijk heppiej en blij
Deze dag gaat te snel voorbij
Het zonnetje schijnt op de groene hei
En ik denk aan die momentjes van mij
Dat ik zo extreem vrolijk ben
Dat ik geen slechte dingen ken
Eigenlijk ben ik te naief
Maar je bent ook zo vreselijk lief
Aan dit humeurtje komt geen end
Jammer genoeg ben ik niet zo bekend
Met deze toch wel heel vrolijke bui
Mijn humeurtje is als een trui
Morgen trek ik hem weer uit
Of na een iets te simpel besluit
draag ik het misschien nog een dag
en fiets ik weer rond met een lach
ik hoop maar dat ik hem vaak zal dragen
en dat de kleuren niet vervagen
maar nu stap ik weer op mijn fiets
en zwaai en lach ik naar alles en niets
Reacties op dit gedicht
Zivinice vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
meisjuh
:
Maandag, december 08, 2003 12:11
:)
Liefs pricilla
Over dit gedicht
Auteur:
Zivinice
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
07 december 2003
Thema's:
[Geluk]
[Genegenheid]