voor het eerst weer alleen
eenzaam staar ik rond
wordt dit nu mijn huis
voel ik me hier ooit nog eens thuis
vertel mij hoe te leven
nu ik ben zo alleen
geef me hoop op nieuwe liefde
nieuwe warmte en geluk
me weer veilig te voelen
en te kunnen vertrouwen
iemand te vinden waar ik wel op kan bouwen
zielig ik nee je hebt geen idee
de vrouw die ik was
en nu weer wil zijn die is niet gebroken
en komt langzaam maar zeker vast weer terug in mij