Lieve
Ik verliet je
Het spijt me
Ik mis je
Maar een leven
vol kennen kon ik
niet krijgen
ik wilde niet wachten
op een wereld
wars van warmte
mijn schat
zo bond
ik behoefte
aan boze beloften
en, zonder mij
verzacht het
zoeken
toch
Lieve
Ik verliet je
Het spijt me
Ik mis je