Voor Armand
Ik kwam je twee jaar geleden tegen,
Toen kruisten onze wegen
Ik vond je meteen al leuk
En ik lag vaak om jou in een deuk
Wij schelen zes jaar met elkaar
En in het begin was dat erg zwaar
Maar nu gelukkig niet meer en
Daardoor doen we elkaar ook niet meer zeer
Wat ik je nog zeggen wil
Ook al ben ik eens stil
Ik wil je nooit meer kwijt en dat is een feit