Een oogopslag van zeesmaragd,
Een glimlach van Eoos,
Haren vol van nevellicht,
Lentezacht en broos,
Evenals haar muzenziel,
Wijs doch eeuwig kind,
Emotioneel en feeeriek,
Haar stralenkrans verblind,
Met schoonheid zo onwerkelijk,
Onaards vol hemelslicht,
Woordeloos en sprakeloos,
Besluit ik dit gedicht.