Zij is maar een del
Zij is maar een slet
Nou, dan weet je het wel
Gaat met mannen naar bed
Haar lijf is te huur
Niet eens al te duur
Haar lichaam is mooi
Maar haar leven een zooi
Zij is maar een hoer
En al doet ze ook stoer
Soms doet het wel pijn
Dat 't niet anders kan zijn
Soms baalt zij ervan
Na de zoveelste man
Die haar als een ram
Zonder omwegen nam
Niemand kent de pijn
Van haar stil verdriet
Niemand die haar wanhoop
En haar tranen ooit ziet
En is zij alleen
Geen één om haar heen
Dan droomt zij ervan
Hoe 't anders ook kan
Zij heeft eelt op haar ziel
Maar soms niet genoeg
Wie kan het nou schelen
Hoe het leven haar sloeg
En niemand mist haar
Als zij er mee kapt
Niemand mist haar
Als zij er uit stapt
Een ander zit klaar
Net zo eenzaam als haar
Van binnen niet blij
Net zo eenzaam als zij ---