We leven maar een keer
Althans dat zeggen we steeds maar weer,
We houden ons aan waarden en normen,
Terwijl het in ons leven best wel eens kan stormen
Gevoelens komen dan boven
waarin de anderen zelden geloven.
Daarom doet liefde zo pijn,
en daarom is verboden liefde zo fijn.
Wonderbaarlijk dat dit gebeurt in je leven,
wonderbaarlijk dat je zoveel liefde kan geven.
Gevoelens hebben is al een wonder,
gevoelens uiten is gezonder.
Ja, echt, we leven maar een keer,
Het leven heeft zoveel meer................