MIJN vriend, mijn beste maatje,hij is er voor mij
als ik somber ben maakt hij mij blij......
Hij hoeft me maar aan te kijken en weet hoe ik me voel,
VRIENDSCHAP,nu weet je wat ik bedoel.......
Wij zien elkaar soms tijden niet.....
En toch voelen wij elkanders verdriet.........
Wat wij voelen voor elkaar is genegenheid.......
En dat duurt tot in de eeuwigheid.....
Jij bent en blijft mijn vriend,ik ben blij.....
En dat betekent alles voor mij........