Langs welke wateren je ook
meandert en waar je wilt gaan
ik zal met je meegaan, ook
al schudden mijn ingewanden.
Vlieg je door de lucht, ook al
is ze olympisch, ik zal je volgen
op de slag van elke vleugel
het rode violette tegemoet.
Welke aarden wallen en kluiten
je ook zult beroeren, ik zal er
zijn om met je de schitterend
groene schat op te delven.
Welke vlammetjes ook zullen
lopen over het sandelhout
ik zal ze volgen, telkens weer
... omdat ik ... van je ...!
23 oktober 1995