Denken aan jou doe ik de hele dag....
terwijl ik weet dat het eigenlijk niet mag.
Maar ik kan er ook niets aan doen.......
en in gedachten geef ik je alweer een zoen.
Wat ik voel voor jou kan ik niet beschrijven.......
misschien ben ik ook het aan het overdrijven.
Want eigelijk heb ik je nog nooit gezien.....
en dat is maar goed ook, misschien.
Jouw stem heeft mijn hart veroverd....
en mij volkomen betoverd.
Verlangen, diep in mij ,dat doet pijn.....
omdat ik zo graag bij je wil zijn.
Ook al weet ik dat die tijd misschien nooit zal komen.....
niemand kan me verbieden over jou te dromen.
Jij, mijn vriend, blijft altijd in mijn gedachten......
ook al bezorg je mij slapeloze nachten.
Mijn gevoelens voor jou mogen niet te ver gaan.....
want ik moet met beide benen op de grond blijven staan.
Ik weet het is maar een spel voor jou.....
want bij chatten bestaat er geen trouw.
Nu weet je mijn schat, wat ik voor je voel.....
misschien veranderd dit een hele boel.
Maar probeer toch om me een plekje in je hart te geven.....
voor een deel van je verdere leven.