Het leven is heerlijk,
ik ga aan jou hand.
Ik loop op rotsen,
ik dans op het strand.
Ik loop op het asfalt,
ik dans op het gras.
Ik zou het niet kunnen,
als jij er niet was.
Het leven is heerlijk,
je bent zo dichtbij.
Ik voel me gelukkig,
een warmte in mij.
Een plekje in mijn hart voor jou,
Omdat ik zoveel van je hou.