Alweer een jaar verstreken,
365 dagen zijn voorbij.
Zo ontzettend veel veranderd,
Voor jou.... En ook voor mij .
Veel moeilijke momenten,
Veel tranen,
Veel verdriet.
Maar alles heeft zijn reden,
Ook al weten wij die vaak niet.
Veel keuzes moeten maken....
Het was hard.
en deed vaak pijn.
Maar ondanks alles weten we...
Het heeft allemaal zo moeten zijn.
Nu is het moment gekomen,
We moeten verder.... het leven gaat door.
Dus gooien wij nu alles op alles,
en knokken er verder voor.
Op naar een gelukkig leven...
Naar de warmte en naar die lach,
Al wat geweest is laten we rusten,
en kijken vooruit naar Iedere Nieuwe Dag..