Iedere minuut denk ik aan jou.
Omdat ik zoveel van je hou.
O,neem me toch in je armen en
laat me je hart verwarmen.
Liefste,iedere nacht droom ik van jou.
Omdat ik erg veel van je hou.
Zonder er over na te denken
wil ik je mijn liefde schenken.
Liefste,oh liefste,neem mijn liefde aan.
En laat me nooit meer van je weggaan.