Ik heb een klein doosje,
een doosje van gevoelens.
Ik heb het goed verborgen,
zodat niemand het raken kan.
Ik heb een klein doosje,
met liefde, verdiet,...
Ik heb het verstopt,
dat niemand het zien kan.
Mijn doosje is maar inbeelding
maar heeft wel veel gevoelens.
Het zit veilig verborgen
achter mijn grote glimlach.