Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
zonder dat gevoel in mij
zonder dat gevoel in mij
die humor in mijn leven
zou ik echt een ander zijn
ik wil die lach beleven
die dwaze gekke dingen
horen ook echt bij mij
de beelden die verschijnen
tijdens een moppentapperij
en ik kan gewoon niet stoppen
tranen vormen hele stromen
en zonder dat gevoel in mij
was het mij niet overkomen
in mn schooltijd lang geleden
drommen mensen op de trap
ben ik een keertje uitgegleden
shit dacht ik dat wordt een klap
ik moest me instinktief behelpen
zag een broek en dacht ik grijp
en daar hing ik plompverloren
geen gezicht het was zo lijp
midden tussen al die mensen
ben ik in lachen uitgebroken
maar die jongen in die broek
stond van woede echt te koken
ik vond het wel iets hebben
ik zie zijn boze blikken nog
hij miste dat gevoel in mij
en dat is wel jammer toch?
Reacties op dit gedicht
catharina vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
pramodah
:
Zondag, maart 18, 2001 18:49
zo ken ik je echt je hebt mee weer aan't lachen gebracht op deze regenachtigge dag...
liefs pramodah
Brammie
:
Zondag, maart 18, 2001 17:51
Onbegrip.
Over dit gedicht
Auteur:
catharina
Gecontroleerd door:
Gepubliceerd op:
18 maart 2001
Thema's:
[IK]