voor angela
kerstavond vieren met z,n allen
kadootjes kopen
constant de stad in lopen
gezwoegd en gezweet
tot je bijna niet meer weet
wat je moet halen
en dan lopen balen
maar ik heb toch wat voor je gevonden
en het hiermee kunnen afronden
ik hoop dat je het leuk vind
het is je gegund
mijn schat van een kind
je liefhebbende moeder