jij hebt ooit iets geflikt,
wat niet kon.
jij hebt mij toen zo veel pijn gedaan,
dat ik kwaad op je was.
in 1 x kom je naar me toe,
vragend of je een 2e kans kreeg.
ik zei dat ik het niet wist,
dat hij het me moeilijk maakt.
een week lang,
heb ik lopen denken,
lopen prakkezeren wat ik moest doen.
en een besluit genomen.
ik heb je een 2e kans gegeven,
en erbij gezegt,
dat je zoiets niet nog een keer moet flikken,
dat ik dan echt kwaad word.
jij bent nu zo lief voor me,
hebt veel voor me over.
zegt lieve dingen,
en knuffelt graag met me.
toch is me vertrouwen nog niet terug,
hoe erg je ook je best doet.
het ligt niet aan jou maar aan mij,
het heeft gewoon tijd nodig.
maar toch hou ik heel veel van je,
maar ben nog steeds bang,
bang dat weer hetzelfde gebeurt,
diep in mijn hart weet ik dat ook jij van mij houd.
je zegt het ook dat je van me houd,
en me niet meer kwijt wil.
maar toch zit er dat gevoel,
en dat gevoel wil niet weg.
het gevoel gaat over een tijdje heus wel weg,
ik weet het zeker.
maar toch wil ik nog 1 ding zeggen,
ik hou van jou!
liefs yvonne