dat had je niet moeten zeggen
denk goed na hoe je het zegt
in het boek van mars en venus
wordt dat telkens uitgelegd
een venus drijvend op gevoel
biedt haar hulp steeds ongevraagd
waarop een marsbewoner zwijgt
geen hulp voor mij ,voelt zich belaagd
als venus zegt je had moeten bellen
is ze eigenlijk ongerust
mars hoort slechts controle
schept een afstand onbewust
de vrouw blijft wat onzeker
stiltes geven haar verdriet
ze wil veel lieve woordjes horen
waarom geeft hij ze nu niet
mars ziet het wat anders
hij heeft 3 dagen terug gebeld
en ze weet toch wat hij voelt
moet dat steeds opnieuw verteld
ze wil geen oplossingen horen
ze wil een arm in haar verdriet
hij wil haar het beste helpen
haar behoefte kent hij niet
ik heb de man opnieuw gezien
kijk nu door wat dingen heen
tuurlijk geldt dit niet voor alles
het zijn meer regels algemeen
wil je ook een keer ontdekken
hoe het zit met vrouw en man
lees het boek van mars en venus
misschien leer je er nog van:-)))))