Een overpeinzing...
We kunnen dan wel dromen
Van veel geld en mooie prijzen
Een dure auto, verre reizen
Droomwensen die ieder wel
In vervulling zou willen laten gaan
Maar lieve mensen
Waar komt het nu werkelijk op aan
Zijn we echt meer tevreden
Die grote auto is dat dan de reden?
Ik voel me gelukkig
Met mijn kinderen,
De warmte in mijn huis
Is dat het niet waar het allemaal om draait
Vergeten we soms niet waar het echt om gaat
Het gaat om liefde, vriendschap
Warmte die we ontvangen en geven
Ja, lieve mensen...
Dat is de basis om gelukkig te zijn in dit leven...