Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
De Druppel
Een traan vloeit weg
over mijn afgedankte wang
zijn afkomst was mijn hart
zijn doel het verdriet
Een druppel bloed
glijdt zachtjes over mijn arm
zijn afkomst was mijn hart
zijn doel de pijn
Traag maar zeker
herenigen zich de druppels
en zo pijn en verdriet
samengesmolten in één druppel
Die druppel
is vanbuiten zo gaaf
maar zo rot vanbinnen
Hij lijkt erg op mij
Het is gewoon de druppel
die de emmer doet overlopen
...
Reacties op dit gedicht
Aduathwen vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
*prinses*
:
Zondag, maart 13, 2005 13:53
prachtig!!
wel erg..
- wens je veel sterkte -
Over dit gedicht
Auteur:
Aduathwen
Gecontroleerd door:
;o)x
Gepubliceerd op:
12 december 2003
Thema's:
[Verdriet]
[Dood]
[Eenzaamheid]