Ik draag je vriendschap diep in mijn hart,
onze gevoelens....., veilig opgeborgen,
als een ongeboren baby in moeders buik.
Ik tel de stappen tot de deur van je hart,
het voelt aan als het einde van de wereld.
Bewaar onze vriendschap in je hart,
voor in tijden dat jij het moeilijk hebt.
Wanneer er dan tranen over je wangen rollen,
is elke traan een diep gevoel van verlangen,
de moed om terug op te staan, om verder te gaan.
En mocht je mij ooit nodig hebben?.......,
volg dan de kruimeltjes die je gezaaid hebt.