ik ben het soort vrouw, dat geen man nodig heeft
ik ben het soort vrouw, dat voor zichzelf leeft
ik ben onafhankelijk, ik kan prima voor mezelf zorgen
ik heb mezelf achter een sterke muur verborgen
dit is niet op jullie mannen gericht
al lijkt dat wel zo, op het eerste gezicht
ik heb gewoon geen man nodig
ik kan wel zonder, althans voorlopig
maar dat wil niet zeggen
dat ik mijn hart niet in een man's handen durf te leggen
ik weet alleen, dat als hij het kapot maakt
ik niet VOL ben geraakt
het doet wel pijn, maar ik kom wel weer overeind
want ik ben niet het soort meid
dat leeft voor een man
want ik weet, dat ik heel goed zonder kan.