Had ik je al gezegd.....
ik blijf je altijd trouw
Had ik je al gezegd.....
jij bent degeen waarop ik bouw
Had ik je al gezegd.....
ik zet je nooit in de kou
Had ik je al gezegd.....
als jij eens wist wat is wou
Nee?
Dan zeg ik het je nu.....
eens zweer ik je eeuwige trouw
Dan zeg ik het je nu.....
dat ik mijn toekomst op jou bouw
Dan zeg ik het je nu.....
jij bent voor mij warmte in de kou
Dan zeg ik het je nu.....
jij bent degeen waarvan ik hou!