De eerste zonnestralen vallen voorzichtig,
bijna teder over het water, terug van weg geweest, de regen en de wind verslagen.
Die eerste warmte doet ons goed, brengt nieuw leven met zich mee, een nieuwe start een nieuw begin niets dat er meer toe doet.
Dag twee van de lente is aangebroken, terug in de dagelijkse sleur, niets lijkt meer anders gewoon hetzelfde dagelijkse gezeur. Niks geen kriebels of gelach gewoon weer terug naar de orde van de dag.