verwarring in mijn hoofd over en weer
ik mis je
ik ontken het niet meer
was het tussen ons liefde, vriendschap of alleen maar lust?
ik hield van je ook al was ik me daarvan niet bewust
te lang twijfelde ik
weer te lang gewacht
je had veel begrip en geduld voor me
maar ik heb teveel van je verwacht
ik kon niet voor je kiezen
ik probeerde je op een afstand te houden
en durfde je neit te vertrouwen
was je liefde echt?
meende je alles wat je tegen me hebt gezegd?
twijvels over de toekomst voor de zoveelste keer
maar je bent nu weg en ik leg me er niet bij neer
pas toen je weg was besefte ik wat ik voor je voelde
ik weet niet wat ik nu moet doen
moet ik je bellen of voor altijd zwijgen?