Ik moet je nu proberen los te laten
Ook al zal dat moeilijk gaan
Ik wil je niet hierom gaan haten
Maar k wil er ook ni meer alleen voor staan
De minuten duurde uren een maand leek net een jaar
Af n toe liet je wat van je horen
Want Je had het veelte druk met haar!
Mijn gevoel gaat niet meer naar jou
Maar naar iemand anders
Waar ik van hou
Ik had dat nooit gedacht na die tijd met ons twee
Je was opeens weg uit me hoofd
Eigelijk best een raar idee..
Want hoe ik me toen voelde was niet goed
Gewoon al die pijn die je het doet
Maar er is 1 ding dat ik zeker weet
Ik zal jou nooit vergeten
Als je dat maar weet !
Liefde komt en liefde gaat!
Ik leerde je kennen
Maar moest nog aan me nieuwe situatie wennen
Het ging me eerst allemaal een beetje vlug
Want had net een verleden achter me rug
Daarom is het de eerste x niet goed gegaan
En heb ik je alleen laten staan
Toch wou ik je niet kwijt
Ik had een soort van spijt
Tot de dag dat je me zwakste plek raakte
En me helemaal gek maakte
Toen gingen er allerlei dingen door me heen
En voelde me heel alleen
Toen besefte ik dat ik jou voor me alleen wou
Omdat ik gevoelens had voor jou
Ik had het gevoel dat jij voor mij was geschapen
En 2 weken later bleef je opeens slapen
Je bent toen nooit meer weggegaan
En k zal jou niet voor gesloten deuren meer laten staan
Enigste want ik wil is jouw
Omdat ik van je hou!