alle programma’s lichtten op
de hele boel staat op tilt
niets kan er meer komen
niets kan er meer gaan
is het een paard, een eng virus
wat is het toch dat mij nu weet
af te stoppen op de snelweg
van bits en bytes, zomaar ineens?
ergens in het machtige labyrint
geeft een programma de geest
ik stop u allen op het internet
geheel en al af, zomaar zonelab
/wil
15DEC2003 19:44