Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Merry Christmass To You
So my dears
Dry your tears
Wash away your fears
Sit by the fire
With your hearts' desire
Time is meant
To be spent
With loved ones near
This love to bind
A gesture kind
To everyone we find
All of the good will too
May each friendship renew
And remember I do
Love you too
I bid you adieu
And remember
This above all
Merry Christmass
To you
Reacties op dit gedicht
Lina Cornelis vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
Lina Cornelis
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
16 december 2003
Thema's:
[Kerst]
[Samen]
[Winter]