Ik weet dat ik wegloop,
weg van al die ruzies.
Ik weet dat ik van je hou,
houden doe ik alleen van jou.
Ik weet dat het te laat is,
maar nooit te laat voor een nieuw begin.
Ik weet dat het gedaan is,
maar misschien niet voor eeuwig.
Ik weet dat ik je moet vergeten,
jou vergeten kan ik niet.
Ik weet dat het moeilijk word,
moeilijk voor ons alle twee.
Ik weet wel zeker dat ik je na dit alles een tweede kans zou geven.
Geef jij mij ook die tweede kans.