De keuze die ik moet gaan maken is niet fijn,
het doet me eigenlijk onwijs veel pijn.
Een jaar geleden zijn mijn ouders gescheiden,
en ik probeerde alles en iedereen te vermijden.
Maar nu is het daar toch gekomen,
of ik bij men moeder in Nijmegen wil gaan wonen.
Ik heb het hier echt leuk op Zeeland,
maar ik mis net die ene hand.
Ik zal hier al men vrienden moeten verlaten,
en dat maakt bij mij echt grote gaten.
Zal ik wel zal ik niet,
denkend dat ik al men vrienden moet missen doet me groot verdriet.
Dus zal ik hier blijven,
om al dat verdriet te vermijden.
Of zal ik dan toch daar gaan wonen,
om men droom in werkelijkheid te laten komen?