Zonnestraal!
Als ik ze maar mag benaderen
want ze hebben dorre bladeren
Kan ze geven, dat beetje licht
brengt in het leven weer zicht
Zal schijnen als een zonnestraal
wat overkomt als een signaal
Die bladeren zullen opfleuren
krijgen terug, hun geuren
In hun hart bloeit dan een roos
die straalt, schijnt eindeloos
Open dat hart, laat me schijnen
anders zal hij wegkwijnen
Laat me zijn, die stralende zon
wie ook die angst overwon
Gekregen, ook een zonnestraal
met alle pracht en praal
Heeft me gemaakt oh zo sterk
een zonnestraal haar werk
Als men gaat lopen balen
ga op zoek naar zonnestralen