je zegt het zo mooi, maar doe je
het ook, de kunst van het loslaten
zijn niet die twijgjes die je laat
varen, het gaat om wat je vast
weet te houden, wat door het
woelen niet los laat, dat is het
jij, mijn beste, jij moet niet denken
aan de ander, je moet bedenken wat
is goed is voor jezelf, eerst dan kun je
weer goed zijn voor de ander, de
zon keert zich niet voor niets om
doet het ook, laat tranen wegen banen
17 december 1998