néén dit jaar eens niet
ik heb er een hekel aan
mijn mooie tijd verdoen
je weer eens op te tutten
dit jaar weersta ik eraan
néén je zal er niet staan
resoluut zei ik toch neen
had ik niet gezegd néén
onmogelijk maar waar
je hebt weer gewonnen
met veel pronk en praal
sta je volop te schitteren
kerstbollen in de boom
je hebt het weer gehaald