Sterren spinnen 's nachts
de draden van de toekomst
en ieder leest ze anders
want iedereen is vrij
De sterren van de nacht
drijven naar de ochtend
waar de sleur weer op ze wacht
alsof er nooit een nacht bestond
Je kunt als de avond opkomt
als je stil bent vrede horen
Alles is weer wat het is
tot aan het ochtendgloren
Want de zon komt niet op, de aarde gaat onder
de zon komt niet op, de aarde gaat onder
De sterren van de dag
zijn zwarte vlekken in de lucht
ze zetten strakke lijnen uit
voor een uitzichtloos bestaan
Ik ben naief
Ik denk "het komt wel goed
Er zal gebeuren
wat gebeuren moet
in de drukte overdag
als ik mijn oogkleppen...
... maar op mag."