huil huil mijn liefste
laat de tranen lopen
wegdragen wat jij niet
kunt dragen, laat het
stromen, ik zal eens
terugkomen, terug in
je armen, dan zijn er
om ons te verenigen
huil maar mijn liefste
de tranen mogen lopen
ze verdragen je verdriet
om wat je nu kwijt bent
ik ben er niet meer,
maar blijven zal de liefde
de liefde die ik voor je
koester, vanaf de eerste dag
20 december 1998