Ik verlang naar jou,samen met jou in bed liggen.
Gewoon mijn hoofd op uw schouder rustend,
is één van de heerlijkste dingen in de wereld.
Niet enkel dat,...maar,
Ook met jou alleen zijn en samen kunnen praten.
Of stil bij elkaar zitten,zonder één woord te zeggen.
Elkaar begrijpen door elkaar recht in de ogen te kijken.
Naar dat alles verlang ik,
en hoop dat we vlug alle dagen samen zullen zijn.
Maria-Jen