Droom een droom van mij vannacht
Als je hoofd rust op je kussen
Drijf dan weg hier vandaan
Neem me mee aan je hand
Wandelen we samen, jij en ik, alleen
Droom een droom van mij vannacht
Als je je ogen zachtjes sluit
Zie dan mijn gezicht
Schrijf dan ons oneindig verhaal
Met de pen van je gedachten neer
Een nieuwe dag breekt aan
En ochtendlicht toont weer
De meeste dromen zijn bedrog
Toch blijf ik dromen
Droom je even met me meeā¦