Het vierde lichtje is ontstoken, het naderende
valt niet meer te ontkennen. Het komt, Hij
komt, Zij komt, komen zal die komen zal,
alleen we weten niet wanneer. Ongemerkt
zoals de vogel buiten plots begint te zingen.
Zo zal het komende over ons komen, ons
overkomen. Jij hebt de kans om iets nieuws
te beginnen. Omkeren, onomkeerbaar zijn,
vernieuwen, opleven, herbeleven. Nieuw licht
verwachten, opdat jij kunt verlichten, weerlichten.
20 december 1998