Haaaai,..
Marije en ik hebben weer eens erg ons best gedaan op een gedicht :P
Veel lees plezier!
Kuss Romanticgirl & Laisen !!!
In een klein, klein dorpje hier ver vandaan,
Zag ik jou in je carnavals kostuumpje staan
daar stond je dan, verleed als stier,
met jou hoorns vond ik je een heerlijk dier
maar wat ik niet wist was dat je je echte huid,
wou bedekken voor mij, want dat zag er niet uit!
mijn god wat was je een sukkel,
je was gewoon een grote pukkel
je was gewoon een vieze, pukkelige, groene pad,
die overigens geen enkele haar op zijn hoofd had!
dat is nog zoiets waar ik van baal,
jij was gewoon vies en hartstikke kaal
dus het was al wel heel snel duidelijk,
een zoen van jou is zeker weten vreselijk
ik mag dan wel een prinses zijn die moet ontwaken uit haar slaap,
maar als je mij zo’n vieze zoen geeft..neem ik wraak!