Ik voel me opgesloten
terwijl ik vrij wil zijn.
Ik voel me alleen
terwijl ik vriendschap ken.
Ik ben wel gelukkig, maar niet echt.
Morgen zal er niets veranderen,
in de toekomst wel en dat meen ik oprecht.
Belofte aan mezelf...
De eerste twee regels zijn min meer over genomen uit 'verwarde gevoelens' van tyne b .