Niet wetend
waar hij naar toe zal gaan
Niet wetend
in welk avontuur hij nu weer terecht zal komen
Niet wetend of hij zal stijgen
en in de wolken zou belanden
Niet wetend of hij zal dalen
en verstrikt zal raken tussen de houterige vingers van een boom
Slingerend van links naar rechts
van rechts naar links
Drijvend in de handen van de wind
vliegt hij verder naar het onbekende