Lucht verkregen
door liefde te verbreken
door verbondenheid vaarwel te zeggen.
Geen enkel gevoel er tegen.
Niets zal verbleken
bij jullie besluit
De waarheid is hard.
Eerlijk te uiten
jullie liefde te besluiten.
Recht uit het hart.
Tranen in je ogen.
De waarheid
niets gelogen
Niets meer dan leegte.
Het geluid van een stem
die alles wegveegde.
Hoop en liefde voorbij.
Rust zal wederkeren
in een beter getij.
De tijd zal het leren.