Ik zou wel eens willen weten
hoe het met je gaat.
Wat je doet.
Wat je denkt.
Wat je voelt.
Ooit zal ik het wel weten
maar jammer dat ik zo moet wachten.
Zie ik je ooit terug
of moet ik naar m'n weten luisteren?
Ik weet het niet.
Ik zal denken aan wat ik weet
en stoppen met het zoeken naar het hoe en waarom.
Jammer genoeg heb je ons verlaten
al was ik nog zo klein.