Zolang ik jou heb,bij me heb,
heb ik de volmaakte liefde lief.
Drink ik uit een pure waterbron.
Slaap ik onder een deken van geluk.
Jij bent het goudste zonlicht.
Een volmaakt,helder kristal.
Zo schitterend,dat het licht ervan,
me soms dreigt te verblinden.
Maar ga niet weg,ga nooit bij me weg.
En als je ooit verdwijnt,laat me je dan weervinden.