liefde, kan een mens dat?
gewoon liefhebben zonder
condities, uiterlijkheden,
jaloezie of wat anders?
liefde is misschien wel niet
des mensen, liefde komt van
een andere streek, een andere
wereld, de wereld die wij
nog niet kennen, durven te
kennen of een wereld wiens
bestaan wij zijn vergeten, totdat
liefde ons heeft gevonden
/wil
25DEC2003 2228