Het woord van god.
God heeft onsleven gegeven,
Maar vergaat ons het hand boek te geven.
Waarin staat hoe we dit moeten doen,
Moeten we braaf zijn,
en doen wat andere zeggen,
Of juist niet,
moeten we onze eigen weg volgen.
Moeten we geloven dat er een leven na de dood is?
Of dat we voor altijd weg zijn van de wereld.
Dit zijn vragen waar je altijd aan blijft twijfelen,
Maar het antwoord hier op is heel dicht bij,
Wees je zelf en je zult gelukkig zijn.