De kracht van liefde
dat is toch waar het om gaat.
Laat het geweld van oorlog en ruzie
achterwegen,
om er met zijn allen naar een wereld
vol warmte en het lief hebben
te streven.
Zet de stress en het gejaagde aaan de kant,
en pluk de dag die komt
en geniet.
Zodat onze kinderen later in een toekomst
zonder geweld en gevaren kunnen en mogen leven,
op een aarde wat men nu nog niet ziet.
Want we hebben het toch allemaal
zelf in de hand.
Ga voor liefde,kracht en vrede,
en gun het elkander
in ieders land...