Ik zweef in de wolken
Helemaal daar hoog bovenin
't Heeft allemaal geen zin
Jij ziet mij niet staan
Bent met een ander gegaan
Ik kan alleen maar dromen
Dat je ooit bij mij zal komen
Maar die droom is bedrog
Die droom is als een wonder
Dit wonder kan ik wel vergeten
Als ik dat nou eerder had geweten
Dan had ik je nooit gezien
Nooit naar je gesmacht
Nooit naar je gelachen
Dan had ik nu geen pijn gehad
Maar het is gebeurd
Jij ziet mij niet staan
Ik weet niet wat ik verkeerd heb gedaan
Ik ben op de verkeerde gevallen
Dat is vanzelf gegaan
M'n droom houdt maar niet op
En de pijn komt langzaam bovenin mijn kop.