mijn liefste
de dag dat ik je zag
zei ik tegen mijn eigen, stop met je zelfbeklag
er is zoveel meer
dan pijn en verdriet
en gevoelens liegen niet
ik begon van je te houden
ik begon je graag te zien
ik kon weer denken
en donkere wolken waren er niet
toen begon ik weer te leven
en kon ik weer geven en nemen
en zo moet liefde zijn
zonder zorgen en pijn
en zo wil ik voor altijd bij je zijn
je tiegertje