Weet je ik dacht dat ik alles wist van jou,
Nu besef ik pas dat ik je niet meer vertrouw,
Ik meen het je bent een prachtvrouw,
Maar je hebt me teveel laten nadenken en gissen
Ik voel me nu net alsof iemand tegen me heeft staan pissen
Ik dacht dat we een serieus iets waren aan het opbouwen
Maar elke keer opnieuw ben ik ineens niet goed meer om van te houden
Ik weet niet , wat doe ik verkeerd?
Of heb ik niet goed genoeg geprobeert?
Van jou had ik dit niet verwacht, het voelt aan alsof iemand men ziel verpacht,
Ik voel me van binnen zo leeg zo rot, misschien wordt ik stillekes aan wel zot
Hopelijk komt er ooit iemand die ik met men volle hart en ziel mag beminnen,
Maar dan moet ik nog wel eerst een hartje winnen.
Morgen is het men verjaardag, en ik denk dat ik deze keer eens fameus ga drinken,
En klinken op een nieuw leven want dees slaagt tot hier toe tegen
People ik verjaar dus echt morgen 28/12/83 is men geboortedatum en als er dames zijn die eens een goei babbelke willen doen met een jongen dat morgen dus 20wordt , dan mag je altijd mailen ļ ippkiss@msn.com